Bøger / skønlitteratur til børn / rim

Nede i min børnehave : børnerim


Beskrivelse


Billedbog på rim om hverdagen i børnehaven. Vi hører om perleplader, sang, sanser, motorik, lege, venner, maden, gummistøvlehop og skoleforberedelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2016

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 26. apr. 2016

Små rim om hverdagen i en børnehave, med lege, venner, spisning, og alt, hvad der hører til børnehavelivet. For 2-5-årige.

Bog på rim om alle de ting, der foregår i en børnehave, med sang, motorik, sanser, lege, venner, perleplader, gummistøvlehop, skoleforberedelse mm. På hver side er et rim om en børnehaveaktivitet og en illustration, der passer til situationen.

Rimene er lidt klodsede, og de ligger ikke alle lige godt i munden. Nogle af ordene, som fx "tage en tørn" (fordi det rimer på børn), vil man skulle forklare for et børnehavebarn. Illustrationerne er tegnede akvareller, der spejler teksten. De er søde og sjove, med en tilpas balance mellem detaljer og enkelhed. En stor del af bogens kvaliteter ligger i billederne, som barnet vil kigge på, og kunne genkende sig selv og sit børnehaveliv. Bogen kan bruges som afsæt til samtale af pædagoger og forældre til børnehavebørn, og som forberedelse til børnehavelivet for store vuggestuebørn.

Min dag i børnehavenVelkommen i børnehaven er en ordløs fotografisk billedbog om hverdagen i børnehaven. Velkommen i børnehaven er en samling af historier mm. om livet i børnehaven. Begge anbefalelsesværdige titler, der kan bruges som afsæt til samtale med store vuggestuebørn og børnehavebørn om det, at gå i børnehaveMin dag i børnehaven er en ordløs fotografisk billedbog om hverdagen i børnehaven. er en samling af historier mm. om livet i børnehaven. Begge anbefalelsesværdige titler, der kan bruges som afsæt til samtale med store vuggestuebørn og børnehavebørn om det, at gå i børnehave.