Bøger / faglitteratur / vejledninger

Nederdele & kjoler for begyndere : mønstre, teknikker, tips og tricks


Beskrivelse


Indføring i det grundlæggende udstyr og grundteknikkerne, når man selv skal sy tøj. Med 15 designs som man enten kan sy efter instruktionerne eller bruge som inspiration.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 14. dec. 2015

For dem, der gerne selv vil sy deres egne nederdele og kjoler, er her 15 designs, som man kan give sit eget udtryk. Her er noget for alle - også for begynderen.

Vil man gerne selv have indflydelse på, hvordan ens tøj ser ud og sidder, kan man her finde mønstre og inspiration til selv at skabe kjoler og nederdele. Christine Haynes giver en indføring i det grundlæggende såsom udstyr og grundteknikker, når man selv skal sy tøj, hvorefter hun har samlet 15 designs, som man enten kan sy efter instruktionerne eller bruge som inspiration. De enkelte designs introduceres med karakteristika, hvem den klæ'r, stofvalg og stylingtips, hvorefter selve instruktionerne følger med tips og en QR kode/url til, hvor mønstret kan downloades. Afslutningsvis kommer forfatteren med forslag til variationer af den enkelte kjole/nederdel. Bogens sidste kapitel handler om kanter og dekoration, og der findes også en ordforklaring samt en liste over nyttige hjemmesider.

Her er noget for alle uanset kropsbygning, stil og niveau, og der er masser af inspiration til at designe videre, så man kan skabe sit helt eget look.

For dem der gerne selv vil sy deres tøj findes fx Grundlæggende syfærdighederVild med nederdele, 2015, og til den der søger mønstre til nederdele findes Vild med nederdele, 2013For dem der gerne selv vil sy deres tøj findes fx Grundlæggende syfærdigheder, 2015, og til den der søger mønstre til nederdele findes , 2013.