Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Nekos sværd


Beskrivelse


Neko Ninja møder tre krigere, der skal bekæmpe et uhyre. Neko vil gerne med, men det må han ikke, selvom han er ninja. Neko har sit sværd med, og måske kan han alligevel gøre noget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 22. jan. 2016

Neko Ninja møder tre krigere, der skal bekæmpe et uhyre. Neko vil gerne med, men det må han ikke, selvom han er ninja. Neko har sit sværd med, og måske kan han alligevel gøre noget? Fra 7 år.

4. del af serien "Neko bliver ninja". Mester Kobo har lavet et sværd til Neko. Da Neko skal kæmpe mod et uhyre, hjælper sværdet ham på en særlig måde. Bogen er gennemillustreret med farvede tegninger, der dækker hvert opslag. På hver side er der 3 til 9 linjers tekst. Bogens sværhedsgrad er lix 7 og lettal 18.

Endnu en lille velfortalt historie om Neko. Denne gang er moralen, at selvom man er lille og ikke så stærk, så kan man godt være klog og løse et problem. Illustrationerne følger handlingen tæt og understøtter læsningen. Bogens første side give en kort introduktion, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Det er en god ide at læse de andre bøger i serien: Neko bliver ninjaNinja i fareNinja på flugtNinja Niller - samlebog del 1 & 2, Ninja i fare og Ninja på flugt. Har man lyst til flere bøger om en ninja, er Rune Fleichers bøger om Niller også populære fx Ninja Niller - samlebog del 1 & 2Det er en god ide at læse de andre bøger i serien: Neko bliver ninja, og Ninja på flugt. Har man lyst til flere bøger om en ninja, er Rune Fleichers bøger om Niller også populære fx Ninja Niller - samlebog del 1 & 2Det er en god ide at læse de andre bøger i serien: Neko bliver ninja, Ninja i fare og . Har man lyst til flere bøger om en ninja, er Rune Fleichers bøger om Niller også populære fx Ninja Niller - samlebog del 1 & 2Det er en god ide at læse de andre bøger i serien: Neko bliver ninja, Ninja i fare og Ninja på flugt. Har man lyst til flere bøger om en ninja, er Rune Fleichers bøger om Niller også populære fx .