Bøger / faglitteratur til børn / øvelser

Nelsons yogabog : en gør-det-sammen-bog med 24 yogalege til børn og voksne med eventyrlyst


Beskrivelse


Sammen med Bedstefar tager Nelson og hans søskende på en spændende yogarejse, hvor hver ny destination byder på nye oplevelser - og yogaøvelser. 24 yogalege der lader barnet mærke og træne sin krop og desuden giver forældre anledning til at komme med ned på gulvet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 14. mar. 2017

Sammen med Nelson kan du lege yoga og træne din krop stærk, finde ro og blive glad. For 3-8.årige børn og deres voksne medyogier - i hjemmet såvel som institutionen.

Sammen med Bedstefar tager Nelson og hans søskende på en spændende yogarejse, hvor hver ny destination byder på nye oplevelser - og yogaøvelser. Du og din familie kan også lege med og træne åndedrættet ved at "hugge dragehoveder", slappe af som "det hængende dovendyr" eller strække hele kroppen igennem som "skovkobraen". Bogens 24 øvelser er angivet med aldersgruppe og fokusområde og I guides igennem dem med en illustreret trin-for-trin beskrivelse og en lille fortælling. De voksne kan finde praktiske oplysninger både forrest og bagerst i bogen, hvor de belgiske forfattere desuden præsenteres.

En sjov og praktisk bog, der lader barnet mærke og træne sin krop og desuden giver forældre anledning til at komme med ned på gulvet. De farverige og sjove illustrationer passer flot til bogens tone og instruktionerne fungerer godt. På de bagerste sider anvendes ternet papir og dette kan være en anelse forstyrrende for læsningen.

I Yoga for hele familienLyt til løvenNelsons akrobatbog opfordres børn og voksne til at dyrke yoga sammen og i Lyt til løven danner Sallings remser rammen for øvelserne, på samme måde som forfatterne her anvender fortællingen. I Nelsons akrobatbog leger Nelson akrobatik med sin familieI Yoga for hele familien opfordres børn og voksne til at dyrke yoga sammen og i danner Sallings remser rammen for øvelserne, på samme måde som forfatterne her anvender fortællingen. I Nelsons akrobatbog leger Nelson akrobatik med sin familieI Yoga for hele familien opfordres børn og voksne til at dyrke yoga sammen og i Lyt til løven danner Sallings remser rammen for øvelserne, på samme måde som forfatterne her anvender fortællingen. I leger Nelson akrobatik med sin familie.