Bøger / faglitteratur / opskrifter

Nem mad til 5:2 : lette low-carb opskrifter, der hjælper dig igennem dine fastedage


Beskrivelse


120 opskrifter på mad med få kalorier, der vil hjælpe dig igennem fastedagene. Bogen afsluttes med et register over samtlige opskrifter opdelt efter kalorieindhold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jan. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 5. jan. 2015

Er du på 5:2 kuren, eller mangler du bare inspiration til hurtige lækre kaloriefattige retter. Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er denne kogebog lige noget for dig!.

"Nem mad til 5:2" indeholder 120 opskrifter af meget blandet karakter, der alle har det tilfælles at de er kaloriefattige. Opskrifterne er opdelt i en række overordnede kategorier som: Lynhurtigt, Maks. 600 og Suppe til aftensmad. Find fx opskriften på italiensk kaningryde, fyldte peberfrugter, en let cottage pie og rød curry med skud og blade. Bogen afsluttes med et register over samtlige opskrifter opdelt efter kalorieindhold. Selve bogen er udgivet i hardback kvalitet, og en del af opskrifterne er flankeret af fotos.

En fremragende kogebog, med mange rigtig lækre opskrifter. Personligt er jeg ikke så begejstret for diæt/slanke-kost, men med denne kogebog kunne jeg sagtens "omvendes".

Der findes utallige kogebøger om slanke og/eller diætkost. Se fx forfatterens tidligere kogebog 5:2 kurens kogebogSund og slank med 5:2, eller Sund og slank med 5:2. Sidstnævnte indeholder også tips og råd til at komme i gang med 5:2-kurenDer findes utallige kogebøger om slanke og/eller diætkost. Se fx forfatterens tidligere kogebog 5:2 kurens kogebog, eller . Sidstnævnte indeholder også tips og råd til at komme i gang med 5:2-kuren.