Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Nemme grønne uger : til under 300 kroner


Beskrivelse


Grøn kogebog til både vegetarer, veganere - og alle andre, der gerne vil leve mere grønt, mere sundt og ikke mindst billigt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2022

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 11. feb. 2022

Grøn kogebog til både vegetarer, veganere - og alle andre, der gerne vil leve mere grønt, mere sundt og ikke mindst billigt.

Bogen slår et slag for at spise grønt og klimavenligt. Her er guides til at spise i sæson, 300-kroners uger (forklares i bogen) og ellers er bogen bygget op over årets 12 måneder. Til hver måned er en ugeplan samt en indkøbsliste - inddelt efter type og opbevaringsmetode. Selve opskrifterne har portionsangivelse, arbejdstid samt angivelse af CO2-aftryk, samt evt. om den er vegansk. Arbejdsbeskrivelsen er traditionelt opbygget med ingrediensliste og vejledning. Der er fotos af retten. Bagest i bogen er et dobbeltsidet opskriftsregister. Forfatteren er svensk og har hjemmesiden: undertian.com (der er meget populær i Sverige) og Instagramprofilen: @hannaolvenmark . Hun er madblogger og diætist. Hun har tidligere udgivet: Klimamad : lav mad, som er god for dig, din tegnebog og planeten.

Superinspirerende grøn kogebog, der kan bruges af alle - også kødspisere. Det er praktisk med ugeplanen og den tilhørende indkøbsliste, og her er god, ny og lækker inspiration at hente.

Der udgives en del "grønne" kogebøger; bl.a. Grønt med umami og velsmagMeyers grønne proteiner : håndværk, viden og opskrifter og Meyers grønne proteiner - der dog er noget mere omfattendeDer udgives en del "grønne" kogebøger; bl.a. Grønt med umami og velsmag : håndværk, viden og opskrifter og - der dog er noget mere omfattende.