Bøger / faglitteratur / kogebøger

Nemme og hurtige italienske opskrifter : sølvskeen


Beskrivelse


Ca. 100 udvalgte opskrifter fra den italienske kogebog "Sølvskeen", som er nemme at følge og klar på 30 minutter eller mindre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2016

af

af

Kent Skov

d. 29. mar. 2016

Kogebog med et bredt udvalg af klassiske italienske retter taget fra Sølvskeen - lette og hurtige at tilberede. For alle til italiensk mad og hverdagsmad med kvalitet.

Kogebogen består af et udvalg af den store italienske madbibel Sølvskeen, der har godt 2.000 opskrifter. Bogen her har ca. 100 opskrifter og er udvalgt efter, at de er lækre og hurtige og kan tilberedes på under 30 minutter. Der medtages opskrifter fra hele det italienske måltid. Antipasti: Bruschetta, crostini og tomat-mozzarella. Forretter: Pastaretter og risotto både med grøntsager, kød og fisk. Hovedretter og tilbehør med både kød, fisk, skaldyr, grøntsager, salater og æg - samt desserter, kager og kolde drikke. Sidst er der et lille afsnit med nogle grundopskrifter på et par basale ingredienser i det italienske køkken: bechamelsauce, kød/tomatsovs, salviesmør og beignetdej. Register over alle opskrifter og ingredienser.

Ift. den store samlede og for nogle uoverskuelige Sølvskeen er bogen et skarpt udvalg og forsynet med fotos til hver enkelt ret. Det understøtter brugsværdien for mindre trænede hjemmekokke.

Der findes et stort udvalg af italienske kogebøger, også til hverdagsbrug. Blandt dem er Easy italiensk kogebogFacilissimoBuonissimo!Sølvskeen samt de mere sofistikerede Facilissimo og den lejlighedsopbyggede Buonissimo!, der også har et afsnit om lette hverdagsretter SølvskeenDer findes et stort udvalg af italienske kogebøger, også til hverdagsbrug. Blandt dem er Easy italiensk kogebog samt de mere sofistikerede og den lejlighedsopbyggede Buonissimo!, der også har et afsnit om lette hverdagsretter SølvskeenDer findes et stort udvalg af italienske kogebøger, også til hverdagsbrug. Blandt dem er Easy italiensk kogebog samt de mere sofistikerede Facilissimo og den lejlighedsopbyggede , der også har et afsnit om lette hverdagsretter SølvskeenDer findes et stort udvalg af italienske kogebøger, også til hverdagsbrug. Blandt dem er Easy italiensk kogebog samt de mere sofistikerede Facilissimo og den lejlighedsopbyggede Buonissimo!, der også har et afsnit om lette hverdagsretter .