Bøger / faglitteratur / kogebøger

Nemt glutenfrit : 75 retter uden gluten


Beskrivelse


Kogebog til alle, der enten lider af cøliaki eller blot ønsker at skære ned på gluten i deres kost. Fælles for opskrifterne er, at de er til at lave uden besøg i specialbutikker og uden at madbudgettet vælter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 6. nov. 2019

Et udvalg af lækre og gennemarbejdede glutenfrie opskrifter, der henvender sig alle, der gerne vil i gang med at spise glutenfri.

Forlaget FADL har i denne bog samlet de allerbedste glutenfrie opskrifter fra 10 af deres mest populære kogebøger gennem de seneste år. Opskrifterne er til alle, der enten lider af cøliaki eller blot ønsker at skære ned på gluten i deres kost. Fælles for opskrifterne i bogen er, at de er til at lave uden besøg i specialbutikker og uden at madbudgettet vælter. Bogens opskrifter er delt ind i morgenmad, appetizers og forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Alle opskrifter er illustreret og bagerst i bogen findes en oversigt, der viser hvilke opskrifter der kommer fra hvilke tidligere udgivelser. Med stikordsregister.

Et godt varieret udvalg af glutenfrie opskrifter, der alle kan laves med de mest almindelige ingredienser. Bogen er lækker layoutet med flotte, fristende fotografier, der indbyder til at sætte tænderne i retterne. Alle opskrifter er forklaret enkelt og i få punkter, der er lette at følge. Et godt sted at starte, hvis man vil prøve kræfter med det glutenfrie køkken.

Mere inspiration til glutenfrie opskrifter fås bl.a. i Helt uden glutenPower bowls, der indeholder opskrifter på glutenfrit bagværk eller fx Power bowls, der indeholder en række enkle glutenfri opskrifter til alle dagens måltider, der kan anrettes og serveres i en skålMere inspiration til glutenfrie opskrifter fås bl.a. i Helt uden gluten, der indeholder opskrifter på glutenfrit bagværk eller fx , der indeholder en række enkle glutenfri opskrifter til alle dagens måltider, der kan anrettes og serveres i en skål.