Bøger / faglitteratur til børn / rejseguides

New York : en storbyguide til eventyrlystne forældre


Beskrivelse


Ideer til oplevelser og steder i New York for forældre og børn mellem 0 og 15 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2013

af

af

Lars Larsen

d. 16. apr. 2013

Ny guideserie om storbyferier for børnefamilier. Aktiviteterne er for børn, men bøgerne er henvendt til voksne. Bøgerne hører til i voksenafdelingen sammen med de andre rejseguider.

Serien 44 fantastiske steder for børn er en ny guideserie med storbyferier for eventyrlystne forældre med børn fra 0 til 15 år. De to første handler om Barcelona og New York og er begge spækkede med spændende oplevelser for hele familien: spisesteder, legepladser, hoteller, butikker, torve og pladser samt 3 velbeskrevne gåture m.m. Stederne er nøje udvalgt af forfatteren, som har boet i Barcelona i 4 måneder og været på et længere roadtrip gennem USA. De bliver levende beskrevet i kort mundret tekst ledsaget af små og store fotos. De fleste opslag er forsynet med en boks med oplysning om bydel, adresse og subway- eller metrolinje og en boks med oplysning om alder, samt åbningstider og priser. Stederne er fortløbende nummererede og deres geografiske placering kan ses på et utydeligt oversigtskort i bogens start. Gåturene er ligeledes suppleret med udsnit af oversigtskortet. Farvestrålende omslag, inspirerende bagsidetekst.

Der er ikke lignende bøger om Barcelona og New York på bibliotekerne. Kun afsnit i de øvrige rejseguider. Godt supplement til øvrige rejseguider.

Ny guideserie om storbyferier for børnefamilier, spækket med spændende oplevelser for store og små. Godt supplement til øvrige rejseguider og destinationerne. Placering i voksenafdelingen sammen med de andre rejseguider.