Bøger / faglitteratur / erindringer

Nicklas Bendtner - begge sider


Beskrivelse


Nicklas Bendtner (f. 1988) fortæller om et liv og en fodboldkarriere, der har været spækket med dramatik. Om stjernestunder og nedture på landsholdet og i store klubber som Arsenal og Juventus, venskaber og rivalisering, stormfulde forhold, skandaler i nattelivet, om at blive far og meget andet.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 5. nov. 2019

Sportsbiografi om fodboldspilleren Nicklas Bendtner. Biografien dækker både et medieomtalt privatliv og en sportskarriere med mange op- og nedture. For sportsinteresserede og henvender sig nok mest til mandlige læsere.

Nicklas Bendtner vokser op på Amager, i Tårnby, med sine forældre og bror, Jannick. Bendtner starter i Tårnby Boldklub i 1992, som 4-årig, uden at have nogen former for interesse i fodbold. Men han bliver hurtigt glad for sporten og hans liv i fodboldens verden begynder. Bendtner bliver senere afhængig af adrenalinfixet på banen og han har svært ved at håndtere skuffelser både karrieremæssigt og privat. Han roder sig ud i mange uheldige situationer og kan ikke finde balancen imellem høje ambitioner og kampen mod indre dæmoner, dårlige beslutninger og en turbulent fortid. Bogen indeholder mange fotos undervejs fra Bendtners liv, fra barndom til nutid.

Ærlig og velskrevet biografi, som ikke lægger fingrene imellem. Det er et dybdegående portræt af fodboldspilleren og læseren kommer helt ind under huden på Bendtner.

Ønsker man at supplere bogen med endnu en biografi om Nicklas Bendtner, så kan Big Bendtner af Kurt Lassen anbefales.


Politiken

d. 5. nov. 2019

af

af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 5. nov. 2019


Jyllands-posten

d. 9. nov. 2019

af

af

Nicklas Freisleben Lund

d. 9. nov. 2019


Berlingske tidende

d. 6. nov. 2019

af

af

Birgitte Borup

d. 6. nov. 2019


Information

d. 15. nov. 2019

af

af

Michael Agerbo Mørch

d. 15. nov. 2019


Weekendavisen

d. 15. nov. 2019

af

af

Asker Hedegaard Boye

d. 15. nov. 2019