Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Niels Bohr : Danmarks største videnskabsmand


Beskrivelse


Niels Bohr (1885-1962) var en af de allerstørste og mest betydningsfulde fysikere nogensinde. Han fik mange priser og hædersbevisninger. Han blev fx Ridder af Elefantordenen i 1947.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 9. okt. 2017

8 nye udgivelser i serien "Vild med viden". Denne gang med fokus på store danske og berømte personligheder, som er kendte over hele verden. Bøgerne er i lommeformat og kan læses af børn fra 9 år enten af nysgerrighed eller i forbindelse med et museumsbesøg.

Bøgerne er opbygget efter seriens velkendte format med en størrelse, så man kan have dem med på museum i sin baglomme. Det første opslag præsenterer forfatteren og det sidste opslag fortæller om et museum relateret til bogens berømte person. Bøgerne fylder 16 sider og fortæller kort i ord og billeder om kendte danskere som H.C. Andersen, Carl Nielsen, Knud Rasmussen, Stauning m.fl.

Bøgerne giver en hurtigt læst, men god baggrundsviden i forbindelse med museumsbesøg eller skolearbejde. Læser man bøgerne på vej til eller på selve museet, bliver man klædt godt på til at få mere ud af selve besøget.

Vil man læse mere om disse verdenskendte danskere, kan man læse videre i bøger som Carl NielsenH.C. Andersen og H.C. Andersen. Kan man lide idéen med bøger i lommeformat til at have med på museumsbesøg, indeholder serien mange andre spændende titlerVil man læse mere om disse verdenskendte danskere, kan man læse videre i bøger som Carl Nielsen og . Kan man lide idéen med bøger i lommeformat til at have med på museumsbesøg, indeholder serien mange andre spændende titler.