Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Nikis juleeventyr


Beskrivelse


Niki er ikke i julehumør, men det vil en lille nisse lave om på - uanset hvad Niki selv har lyst til. For dem der kan lide sjove kalenderhistorier. Fra 8 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2021

af

af

Martin W. Hansen

d. 12. nov. 2021

Niki er ikke i julehumør, men det vil en lille nisse lave om på - uanset hvad Niki selv har lyst til. For dem der kan lide sjove kalenderhistorier. Til højtlæsning fra 8 år og selvlæsning fra 10 år.

Youtuberen Niki Topgaard er ikke så meget for julen. Han vil allerhelst bare være fri. Men en dag dukker der en ægte nisse op hos ham, og den har besluttet sig for at få ham i julehumør - koste hvad det vil. Nissen har ikke så megen erfaring med jule-hadere, som Niki, så den er nødt til at afprøve alle sine julekunster af på ham, for at finde ud af hvad der virker, og sammen finder de ud af hvorfor Niki ikke kan lide jul.

En helt igennem anderledes og samtidig meget traditionel julehistorie om at finde glæden ved julen, og de mennesker vi kan lide at omgive os med i denne tid. Nissen er en herlig blanding af Gunnar Willes Skrumpen og Ånden fra Disneys Aladdin ... eller også er det Niki der er Skrumpen i denne historie, han er i hvert fald ret gnaven, på den sjove måde. Historien er både sjov, og også en smule vemodig til sidst - lidt ligesom julen selv. Fans af den populære youtuber vil være godt underholdt.

For dem der kan lide julehistorier som Børnenes julekalenderNekromathias - rædsler og risengrødJulebestiarietBamser, bomber og brødristere, Nekromathias - rædsler og risengrød, Julebestiariet : en julekalenderguide til vinterens monstre og de andre historier om Niki, fx Bamser, bomber og brødristereFor dem der kan lide julehistorier som Børnenes julekalender, , Julebestiariet : en julekalenderguide til vinterens monstre og de andre historier om Niki, fx Bamser, bomber og brødristereFor dem der kan lide julehistorier som Børnenes julekalender, Nekromathias - rædsler og risengrød, : en julekalenderguide til vinterens monstre og de andre historier om Niki, fx Bamser, bomber og brødristereFor dem der kan lide julehistorier som Børnenes julekalender, Nekromathias - rædsler og risengrød, Julebestiariet : en julekalenderguide til vinterens monstre og de andre historier om Niki, fx .