Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Nikkis dagbog - historier fra en ik' specielt nørdet dramaqueen


Beskrivelse


Skolens ondskabsfulde diva, MacKenzie, stjæler Nikkis dagbog. Nu lurer katastroferne lige om hjørnet. MacKenzie har sat sig for at ødelægge Nikkis forhold til både søde Brandon, veninderne og skolens inspektør.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 28. jan. 2019

MacKenzie, skolens ondskabsfulde diva, stjæler Nikkis dagbog. Nu lurer katastroferne lige om hjørnet. Sjov og spas for piger mellem 11 og 13 år i 9. del af "Nikkis dagbog".

Nikki deler alt med sin dagbog. Sin ulykkelige forelskelse i Brandon, koderne til sin online-brevkasse Frøken Orakel og alle sine hemmeligheder. Nikki er ellers tæt på at have ondt af sin ærkefjende MacKenzie, da der kommer en pinlig video i omløb. Videoen involverer både en bille og opkast, så der er ikke noget at sige til, at Mackenzie er ude på hævn. Da MacKenzie finder Nikkis dagbog, øjner hun muligheden for at ødelægge Nikkis liv totalt ved at spænde ben for Brandons planer om en romantisk undskyldning og selvfølgelig fornærme Nikkis veninde, da hun skriver til Frøken Orakels brevkasse. Nikki er sikker på, at hun ender med at blive smidt ud af skolen.

Det er sjov og løjer, når Nikki ruller sig ud. Hun bruger hverken tid på at tænke sig om eller tale om sine problemer. Dette ændrer sig ikke, selvom MacKenzie skriver dagbogen. Dagbogsoptegnelserne krydres med stregtegninger og udskrifter fra brevkassen Frøken Orakel. Bogens handling følger seriens fjollede stil til perfektion og intet har ændret sig siden 1. del Nikkis dagbog - historier fra et ik' specielt fedt liv.

Fans af Nikki vil også blive underholdt af Sandra Schwartz' bøger om Siri, Mission feriekysMission kærlighedskys og Mission kærlighedskysFans af Nikki vil også blive underholdt af Sandra Schwartz' bøger om Siri, Mission feriekys og .