Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Nikkis dagbog - historier fra en ik' specielt populær party-pige


Beskrivelse


Nikki får igen rodet sig ud i problemer. Der er en Halloweenfest på skolen, hun pludselig skal arrangere, der er det evige crush på Brandon, og MacKenzie er stadig skolens bitch.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2016

af

af

Henriette Olesen

d. 18. jan. 2016

Forsættelse af Nikkis dagbog - historier fra et ik' specielt fedt liv. Nikki kommer igen ud i problemer skabt af den populære pige MacKenzieE. For ca. 12 år og opefter.

Der skal holdes Halloweenfest på skolen, Nikki og hendes 2 veninder beslutter sig for at melde sig på rengøringsholdet. På den måde kan de deltage i festen uden det kommer frem, at de ikke har en date. Nikki har stadig et crush på Brandon, men det har den populære pige MacKenzie også. Da Brandon endelig får spurgt Nikki, om de skal følges til Halloweenfesten, bliver MacKenzie rasende og udtænker en ond plan. Bogen er ligesom første del skrevet i dagbogsform med mange tegninger og kruseduller i margen.

Bogen er meget, meget sjov, det er let at identificere sig med Nikki og hendes problemer. Hendes evige crush på Brandon, hendes håbløse forsøg på at passe ind, hendes lidt kiksede venner og ikke mindst hendes fabelagtige evne til at redde situationen til sidst. Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog, og dagbogsformen gør, at den er hurtigt læst.

Der findes rigtig mange pigebøger skrevet på dagbogsform. Af de sjove kan nævnes Kære dumme dagbog, skal vi ikke bare sige, at det her aldrig er sket?.