Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Nikkis dagbog - historier fra en ik' specielt talentfuld popstjerne


Beskrivelse


Nikkis skole afholder en talentkonkurrence, hvor hovedpræmien er at komme med i et tv-show. Men den perfekte Mackenzie går langt for at ødelægge det for hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 11. aug. 2016

Nikkis skole afholder en talentkonkurrence, hvor hovedpræmien er at komme med i et tv-show. Men den perfekte Mackenzie går langt for at ødelægge det for hende. For ca. 12 år og opefter.

Nikki prøver stadig at falde til på sin nye skole, og hun er rigtigt glad for sine BFFs Chloe og Zoey. Hendes veninder prøver at overtale hende til at deltage i skolens talentshow sammen med dem, men Nikki er nervøs for, at Mackenzie vil lægge en pinlig video med hende på YouTube, hvis hun deltager i showet. Dette er 3. bind i serien "Nikkis dagbog", om Nikki og hendes venner. Dette bind er som seriens tidligere skrevet i dagbogsform med mange tegninger og udtryksfulde smileys.

Bogen er rigtig morsom, og det er let at føle med Nikki, hvis liv somme tider synes udformet som en ene pinlige katastrofe efter den anden. Men som sædvanligt vil alt ordne sig til sidst, uanset hvor sort hvor heltinde synes det ser ud. Bogen er holdt i et let forståeligt sprog og den gavmildt illustrerede dagbogsform gør den hurtig at læse.

Serien kan sammenlignes med den sjove Kære dumme dagbog, skal vi ikke bare sige, at det her aldrig er sket?.