Bøger / faglitteratur / biografier

Nikolaj : fra legebarn til verdensmester - historien om Nikolaj Jacobsen


Beskrivelse


Om Nikolaj Jacobsen (f. 1971), der havde stor succes som spiller, indtil en knæskade satte en stopper for den del af karrieren. Det førte til en trænerkarriere på både klub- og landsholdsplan, som foreløbigt kulminerede i 2019 med herrelandsholdets verdensmesterskab.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2019

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 25. okt. 2019

Historien om manden som alle i Gudme er på fornavn med, Nikolaj Jacobsen. En person der har haft en succesrig karriere som håndboldspiller og som træner har ført herrelandsholdet til verdensmesterskabet. Til interesserede i dansk håndbold.

Nikolaj Jacobsen oplevede at være med på håndboldlandsholdet, ligesom de var begyndt at komme op og spille om medaljer ved de store mesterskaber. Men så satte en knæskade en stopper for karrieren, og det blev starten på en ny karriere inden for trænerfaget. Et job hvor han i 2019 førte holdet frem til verdensmesterskabet. I denne bog får man fortællingen om hans opvækst, hans passion for håndbold og om de tanker der ligger bag at gå fra spiller til træner, hvor han i en periode var begge dele. Bogen springer lidt frem og tilbage i karrieren og kulminerer med verdensmesterskabet i 2019. Bogen er skrevet af Kurt Lassen og er illustreret.

Inden for håndboldsporten er Nikolaj Jacobsen en af de mest succesrige, både som spiller og som træner. Bogen giver et indblik i, hvilket særligt stof han er gjort af. Lassens portræt er kærligt og letlæst.

Af andre bøger om håndboldspillere og trænere findes Ærlig talt!Yes manGuldrejsenHåndboldens legender, Yes man, Guldrejsen og Håndboldens legenderAf andre bøger om håndboldspillere og trænere findes Ærlig talt!, , Guldrejsen og Håndboldens legenderAf andre bøger om håndboldspillere og trænere findes Ærlig talt!, Yes man, og Håndboldens legenderAf andre bøger om håndboldspillere og trænere findes Ærlig talt!, Yes man, Guldrejsen og .