Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ninja Niller på spil


Beskrivelse


Niller og Simon er bekymrede for Magnus. Han kommer ikke i skole, efter han blev mobbet. Men mobberiet fortsætter gennem computeren. Igen tager Ninja Niller og Kazing Simon affære - nu gennem det computerspil, Magnus spiller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2019

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 6. mar. 2019

To nye titler om "Ninja Niller". i "Ninja Niller på museum" er klassen på museum, og Linda får alle til at råbe og mobbe Magnus, men Niller råber: "Så er festen slut - slut med at mobbe." I "Ninja Niller på spil" er Niller og Simon bekymrede for Magnus. Let at læse fra 8 år/ 2. kl.

De to bøger er 17. og 18. bind i Rune Fleischers serie om Niller og hans klasse. De handler begge om mobning og bekymringer for offeret. I "Ninja Niller på museum" er klassen på museumsbesøg. Linda og Mugge keder sig, og de kommer i konflikt med Rune. Senere går det ud over Magnus, som de kalder en Fessor. Men Niller slår til og forvandler sig til en ninja. Han kæmper mod gruppen af mobbere og hænger dem til tørre. I "Ninja Niller på spil" er Niller og Simon bekymrede for Magnus. Han er ikke i skole, efter han blev mobbet. Men mobberne bliver ved, nu på computeren. Igen tager Ninja Niller og Kazing Simon affære - her gennem kamp i computerspillet, Magnus spiller. Begge bøger har Let-tal 12/ lix 6.

To farverige bøger i kendt layout. Bløde, røde omslag med Ninja Niller og hans venner i kamp. Teksten bevæger sig mellem et realplan og et fantasiplan. Illustrationerne udvider den letlæste tekst. Moralen er: "Mobber man med, er man lige så slem, som den, der starter med at mobbe." Begge bøger har sjove slutninger.

Læs også de foregående 16 bind i serien om Ninja NillerFest og ballade. Bogen Fest og ballade er om at udelukke én i klassenLæs også de foregående 16 bind i serien om Ninja Niller. Bogen er om at udelukke én i klassen.