Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ninja Niller rammer plet


Beskrivelse


Niller er til fødselsdagsfest, men der er nogen som skændes. Ninja Niller og Kazing Simon må træde i karakter, og se om de kan få stoppet Røffel Rune, som kaster med ord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2020

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 8. jan. 2020

To nye let læste bøger fra forlaget "Så til Hest" skrevet af Rune Fleischer. "Ninja Niller rammer plet" og "Peter Pirat går til angreb". Kan læses, hvis man er 7-8 år.

I "Ninja Niller rammer plet" hører vi om Niller og Simon, som er til fødselsdagsfest hos Torben fra deres klasse. Nogle af kammeraterne kommer op at skændes om de gaver, de giver til Torben, og der bliver brug for Ninja Niller og Kazing Simon, så de kan klare en ord-kamp mod Røffel Rune. Bogen er i serien "Ninja Niller". I "Peter Pirat går til angreb" hører vi om Peter Pirat, som er i gang med at angribe et andet skib. Det går ikke så godt med at komme om bord, for hans far er blevet for tyk. Heldigvis får Doktor Plim en god idé til, hvordan de kan komme lettere om bord. Teksten i bogen er skrevet i talebobler. Bogen er i serien "Peter Pirat". Begge bøger har illustrationer i farver på alle sider, og bøgerne har blødt omslag.

Sjove og fantasifulde historier i tråd med i øvrige i serierne. Hvis man er til sjov og ballade og fart over feltet, er disse to bøger gode bud.

En anden sjov og let læst bog om pirater er fx Kaptajn Fusk og krokodillen - BLukas er ninja. Man kan læse Lukas er ninja, hvis man gerne vil læse en anden bog om ninjaer. Den er i serien "Mikro Dingo"En anden sjov og let læst bog om pirater er fx Kaptajn Fusk og krokodillen - B. Man kan læse , hvis man gerne vil læse en anden bog om ninjaer. Den er i serien "Mikro Dingo".