Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ninja Niller sat ud af spillet


Beskrivelse


Det er da godt at Simon kan tage affære når Niller bare forbliver Niller, og der er brug for en Ninja Niller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2015

af

af

Boy Olesen

d. 30. apr. 2015

Gode bøger om Ninja Niller og hans ven Simon til de 7-8-årige.

Niller er i bogen "Sat ud af spillet" forelsket i Linda fra 3.b. men da han finder ud af, at hun er Den Sorte Ninja, bliver han helt knust. Han opdager slet ikke at Kia bliver mobbet af de lede drenge, så Simon må omdanne sig til Kazing Simon, og selv klare paragrafferne uden hjælp fra Ninja Niller. I bogen "Ninja Niller vender tilbage" synes Simon at Niller skulle glemme Linda, og i stedet tage Kia, som er en meget sød pige. Simon klæder sig ud som Grønne Svamp, der kaster en våd svamp i hovedet på Niller, så han vælter og slår sig på nogle bøger. Kia bliver bekymret for Niller, og da hun læner sig indover ham, ser han hvor smukke øjne hun har. En brat opvågnen bliver det da Den Sorte Ninja pludselig angriber, og så bliver Niller igen til den gode gamle Ninja Niller.

Mange vil synes det er dejligt, der nu er kommet en fortsættelse til de forrige bøger om Ninja Niller. Historiens grundide med at kunne omdanne den almindelige dreng Niller til supermandstypen Ninja Niller, er rigtig god. Bogens farvelagte manga-agtige tegninger er rigtig gode, og er sammen med hele layoutet og teksten, med til at skabe en dynamisk, god bog. Teksten er læsepædagogisk veltilrettelagt.

Sværhedsgradsmæssigt kan bogen sammenlignes med Erik på snescooterKimEkko - indholdsmæssigt kan bogen sammenlignes med KimEkko, der dog læsemæssigt er noget sværereSværhedsgradsmæssigt kan bogen sammenlignes med Erik på snescooter - indholdsmæssigt kan bogen sammenlignes med , der dog læsemæssigt er noget sværere.