Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Noget om regnskov


Beskrivelse


Jordens regnskove ligger i et bælte omkring ækvator. I bogen fortælles bl.a. om dyre- og planteliv, menneskene i regnskoven, udnyttelse og klima.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2020

af

af

Christine Christensen

d. 21. feb. 2020

Vidste du at en stor del af regnskoven er mere end 60 millioner år gammel? Her kan du læse om nogle af de mange spændende dyr og planter, man kan se og opleve i verdens regnskove. Til højtlæsning fra ca. 6 år og selvlæsning fra ca. 8 år.

Forestil dig et sted, hvor der er meget varmt, luften er fugtig og der dufter af planter, træ og jord. Forestil dig en masse forskellige dyr og fugle, insekter og alskens kryb - faktisk omkring 10 millioner arter. Sådan er der i Jordens regnskove, der ligger i et bælte omkring ækvator. I regnskoven er der varmt og fugtigt året rundt, træer og planter trives og derfor lever mere end halvdelen af alle verdens planter, dyr og insekter i disse områder. Bogen fortæller bl.a. om dyre og planteliv, regnskovens menneskelige beboere, udnyttelse og klima.

En rigtig fin bog om regnskoven, der vil egne sig godt til emnearbejde i dagtilbud og indskoling eller som bladrebog derhjemme. Sproget er ikke helt let og en del ord og begreber skal forklares for de mindste, men de naturtro tegninger understøtter teksten godt og hjælper til de mindste læseres forståelse.

Det handler om regnskoveLivet i regnskoven3D bog om regnskoven og Livet i regnskoven er begge lettere at læse. Den meget flotte 3D bog om regnskoven vil også glæde de regnskovs-interesseredeDet handler om regnskove og er begge lettere at læse. Den meget flotte 3D bog om regnskoven vil også glæde de regnskovs-interesseredeDet handler om regnskove og Livet i regnskoven er begge lettere at læse. Den meget flotte vil også glæde de regnskovs-interesserede.


litteratursiden.dk

d. 12. aug. 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 12. aug. 2020

Informativ børnebog om den truede regnskov, der er en livsvigtig del af jordens samlede åndedrag. Spændende og lærerigt fortalt med realistiske og meget flotte tegninger. Jordens gamle regnskove ligg...