Bøger / faglitteratur / kogebøger


Beskrivelse


Kogebog med retter fra Londonrestauranten NOPI.

Emneord


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juni 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 27. juni 2016

Kogebog med retter fra Londonrestauranten Nopi, der henvender sig til dem der kan lide at eksperimentere i køkkenet og blive udfordret på både kogekunst og smagsløg.

Ottolenghi er født i Jerusalem, men har udover Nopi flere deli-restauranter i London og har tidligere udgivet kogebøger med vegetariske retter, men denne gang er hans køkkenchef, Ramael Scully, fra London med og kødretterne har fundet vej ind i bogen. Opskrifterne kommer hele vejen rundt med forretter, salater, tilbehør, hovedretter, brunch, desserter og cocktails. Ingredienserne spænder fra de almindelige til dem der skal skaffes i specialbutikker.

Bogen er inspirerende til at prøve nye smagssammensætninger og der er fotos til alle opskrifter - anrettet på restaurantmanér, så man kan prøve at leve op til gourmetfornemmelsen som bogen indgyder. Bogen henvender sig til garvede køkkenskrivere og folk der går højt op i smag og æstetik. Retterne egner sig til at man eksperimenterer med opskrifterne og kan tilpasses ens egen smag.

Forfatteren er mest kendt for sine kogebøger for vegetarer PlentyPlenty moreWagamamaLêLês gadekøkkenRiver Cottage kogebogen og more. Af lignende titler er der fx Wagamama, LêLês gadekøkken og River Cottage kogebogen som også indeholder opskrifter fra restauranterForfatteren er mest kendt for sine kogebøger for vegetarer Plenty og . Af lignende titler er der fx Wagamama, LêLês gadekøkken og River Cottage kogebogen som også indeholder opskrifter fra restauranterForfatteren er mest kendt for sine kogebøger for vegetarer Plenty og Plenty more. Af lignende titler er der fx , LêLês gadekøkken og River Cottage kogebogen som også indeholder opskrifter fra restauranterForfatteren er mest kendt for sine kogebøger for vegetarer Plenty og Plenty more. Af lignende titler er der fx Wagamama, og River Cottage kogebogen som også indeholder opskrifter fra restauranterForfatteren er mest kendt for sine kogebøger for vegetarer Plenty og Plenty more. Af lignende titler er der fx Wagamama, LêLês gadekøkken og som også indeholder opskrifter fra restauranter.


Jyllands-posten

d. 11. nov. 2016

af

af

Niels Lillelund

d. 11. nov. 2016