Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Nora med C


Beskrivelse


I denne fortsættelse af "Nora med ?" skal Nora præsentere sig i sin nye klasse, hun siger, at hun hedder Monica med C. Pludselig har Nora rodet sig ud i at være hestepige, og fortalt den nye klasse, at hun har en hest. Der er bare ikke sandt.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juni 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 3. juni 2019

Da Nora får at vide, at hun skal flytte, bryder hendes verden sammen. For hvordan får man fortalt sine venner, at man snart ikke bor lige i nærheden? 3 bøger i en ny serie om pigen Nora. For 10-12-årige.

I "Nora med ?" får Nora at vide, at hun skal skifte den hyggelige villa, med hulen i træet ud med en smart lejlighed på 7.sal i København, langt fra sine venner. Nora beslutter sig for, at når hun nu skal flytte og starte i en ny klasse, så kan hun ligeså godt starte forfra. For ingen ved jo, hvem hun er. Men kan man bare sådan skifte personlighed? Kan man selv bestemme, hvem man vil være? Og hvordan holder man styr på alle de hvide løgne? I "Nora med C" udgiver Nora sig for at være hestepige, selvom hun intet aner om heste, og i "Nora med T" får Nora sagt, at hun er en dygtig tennisspiller.. På den måde er der flere 2'ere i serien. Du kan også selv komme med forslag til nye typer Nora kan være på nora@ingeduelund.dk.

Serien om Nora, er en helt ny måde at tænke serie på. En 1'er hvor vi lærer Nora at kende og så flere 2'ere hvor Nora udgiver sig for at være en anden end hun er. Det er et sjovt koncept, og det fungerer godt. Man bliver helt nysgerrig på, hvad Nora nu får rodet sig ud i, for det er ikke helt ukompliceret at være en anden type end sig selv.

Læsere af Livet ifølge Rosa og en dreng der hedder VilleFødselsdagen og serien om Stella, hvor 1 bd. er Fødselsdagen vil også falde for "Nora med.."Læsere af Livet ifølge Rosa og en dreng der hedder Ville og serien om Stella, hvor 1 bd. er vil også falde for "Nora med..".


litteratursiden.dk

d. 20. nov. 2019

af

af

Mette Rabæk

d. 20. nov. 2019

Nora forsøger at genopfinde sig selv, da hun begynder i en ny klasse i Inge Duelund Nielsens serie om venskab, usikkerhed og en hel masse løgne. Nora går i 5. klasse, har gode venner og er i det hele...


Weekendavisen

d. 12. juli 2019

af

af

Erik Barkman

d. 12. juli 2019