Bøger / skønlitteratur / roman

Noras bog : krimi


Beskrivelse


Den tidligere politiker Ingemar Lerberg findes tortureret i sit hjem udenfor Stockholm. Mens jagten går ind på gerningsmændende, går journalisten Annika Bengtzon på sagen fra sin egen vinkel. Dette leder hende ind i et overklassemiljø, hvor løgne og fortielser er en del af hverdagen. Nøglen til sandheden kan være politikerens hustru Nora, men ingen kan finde hende. Hvor er Nora?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2013

af

af

Merete Trap

d. 11. okt. 2013

Så er der en ny krimi fra den populære Liza Marklund. Dette er 10. bind om journalisten Annika Bengtzon, og som altid har romanen været længe ventet af forfatterens trofaste læserskare.

Den tidligere politiker Ingemar Lerberg findes voldsomt tortureret og døden nær i sit hjem. Det er politikerens kone Nora, der har indgivet anmeldelsen via sms. Hvem har gjort det og hvorfor? Politiet er på sagen og det samme er journalisten Annika Bengtzon. I sin jagt på historien begynder Annika nu at optrevle falskhed og fortielser i det lokale overklassemiljø. Alle vil tale med Nora, men hun er som forsvundet fra jordens overflade. Hvor er hun? Og hvem er den blogger, der kalder sig "Sandhedens Lys", og som pludselig sender anklager mod Annikas chef Anders Schyman? Privat er Annika blevet skilt, og danner nu par med sin ex-mands chef Jimmy Halenius, og det er ikke nemt at få en familie med sammenbragte børn til at fungere. Liza Marklunds krimier er elementært spændende, velskrevne og meget underholdende. Der vil være efterspørgsel på bogen, ligesom der altid er, når der er tale om krimidronningen Liza Marklund.

Kan sammenlignes med de øvrige titler i Liza Marklunds serie om journalisten Annika Bengtzon. Seriens læsere er som oftest også begejstrede for forfattere som fx Camilla Läckberg og Mari Jungstedt.

Endnu en velskrevet, underholdende og elementært spændende krimi, fra krimidronningen Liza Marklund. Guf for alle krimielskere, og en roman som der vil være stor efterspørgsel på.


Berlingske tidende

d. 25. okt. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 25. okt. 2013


Jyllands-posten

d. 25. okt. 2013

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. okt. 2013


Politiken

d. 25. okt. 2013

af

af

Mette Højbjerg

d. 25. okt. 2013


Information

d. 25. okt. 2013

af

af

Iben Albinus Sabroe

d. 25. okt. 2013