Bøger / faglitteratur / fotografier

Nordisk genbrugsstil : loppefund, ideer og inspiration til det personlige hjem


Beskrivelse


Præsentation af 7 forskellige boliger, som er indrettet i en særlig fransk/dansk landstil, hvor loppefund mikses med det lyse og enkle skandinaviske. Forfatteren giver desuden fifs til loppemarkedsbesøg og enkelte madopskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 16. sep. 2015

Flot og stemningsfyldt bladre- og inspirationsbog til alle dem, der interesserer sig for indretning, loppefund og livsstil.

Rikke Larsen har specialiseret sig i at rejse rundt på loppemarkeder i Europa og opkøbe genbrug, som hun indretter med i eget og kunders hjem. I bogen præsenterer hun 7 forskellige boliger, blandt andet et bondehus, en skurvogn og en lejlighed, som hun har været med til at indrette i en særlig fransk/dansk landstil, hvor loppefundene mikses med det lyse og enkle skandinaviske. Forfatteren deler desuden ud af fifs til loppemarkedsbesøg og filosofiske overvejelser, ligesom der også er blevet plads til en opskrift i ny og næ. Bogen er illustreret med en lang række farvefotos.

Boligindretning baseret på genbrug er et tema, der rammer lige ned i tidsånden. Forfatterens grafiske baggrund fornægter sig ikke; bogen har et smukt layout og oser af stemning og hygge. Der er kælet for hver en detalje og alt er flot indfanget i Tia Borgsmidts mange farvefotos. Forfatteren skriver på en lettilgængelig og uhøjtidelig måde.

Bogen ligner forfatterens tidligere udgivelser, fx Genbrug - under åben himmelKrudtugler & kanelsnegle. Derudover giver bogen mindelser til Sif Orellanas livsstilsbøger, fx Krudtugler & kanelsnegle, hvor det dog mest handler om familieliv og opskrifterBogen ligner forfatterens tidligere udgivelser, fx Genbrug - under åben himmel. Derudover giver bogen mindelser til Sif Orellanas livsstilsbøger, fx , hvor det dog mest handler om familieliv og opskrifter.