Bøger / faglitteratur til børn / mønstre

Nordiske dyrevenner : 44 perlemønstre fra den nordiske natur


Beskrivelse


44 perleplademotiver med udgangspunkt i den nordiske natur, blandt andet naturtro dyr, planter og svampe. Mønstrene er af forskellig sværhedsgrad og størrelse, og hvert motiv suppleres med en kort faktatekst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2017

af

af

Marianne Agger

d. 26. apr. 2017

Alletiders hobbybog for kreative og naturinteresserede familier. Både børn og voksne kan hygge sig med rørperler og 42 motiver fra den nordiske natur samtidig med, at de får lidt viden om motiverne. Fra 4 år.

De 42 perleplademønstre kan laves både med Hama midi og Hama mini. Mønstrene har farvekoder og vejledninger, og det varierer, om man skal bruge en eller op til fire plader til motiverne. Alle motiver tager udgangspunkt i den nordiske natur, og man kan lave naturtro dyr, planter og svampe som fx en grævling, en rede med æg, brune svampe, en elg og tang. Der er både husdyr og naturens vilde dyr at vælge imellem. Mønstrene er af forskellig sværhedsgrad, og perlemotiverne har forskellige størrelser. Dyrene kan laves med en forside og bagside, så de fx kan bruges som en uro. Til hvert mønster angives det hvilke farve perler, man skal bruge. Derudover er der små fakta om de enkelte dyr, planter og svampe. Imellem mønstrene er der opslag med fotos af færdiglavede perleplader placeret i den virkelige natur. Det er forfatterens første udgivelse.

At lave perleplader går vist aldrig af mode. Ideen med at bruge den nordiske natur er rigtig god, og at man tilmed bliver lidt klogere på dyr, planter og svampe er et plus. Vejledningerne er lette at afkode, og de er lavet i en fin størrelse.

En anden god bog med perleplademønstre til hele familien er fx Fine & farverige perleplader - for hele familien.