Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Normandiet


Beskrivelse


Rejseberetning fra en tur med campingvogn til Normandiet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2010

af

af

Per Månson

d. 18. juni 2010

Bøgerne er skrevet for campister, specielt med autocampere. Forsiderne er ens bygget op med et større billede og tre mindre.

Neslein har gennem mange år udgivet en del håndbøger om camping og en lang række videoer og dvd'er fra forskellige campingture. Disse tre små bøger indeholder en meget kort introduktion til rejsemålet og består ellers af en række fotos med tekster, ofte af andre eller egen autocamper og udstyr. Både billeder og tekster virker meget private og med meget begrænset nytteværdi, med mindre man har været med på turene, der fx for Rhinens vedkommende er en grupperejse med adskillige ekvipager. Bagest liste over danske campingforhandlere, men fx ingen oplysninger om campingpladser på rejsemålene.

Samtidig med Normandiet-bogen udkommer i samme udstyr og opbygning en om Holland og en om Rhinen. Rejsebogsmarkedet har ikke mindst for de europæiske rejsemål mange serier, bl.a. i rækken med titelbegyndelsen "Turen går til", der i modsætning til disse bøger rummer mange nyttige informationer.

Tre meget private udgivelser uden faktuelle oplysninger om rejsemålene.Informationer og udgaver