Bøger / faglitteratur / idebøger

Nu er det jul igenbrug


Beskrivelse


Inspiration til julepynt, boligdekoration og hjemmelavede gaver lavet af genbrug og naturmaterialer. Desuden anvisninger på, hvordan man bl.a. laver hæklede lamper af cykelslanger, stjerner i sælskind og kræmmerhuse af stofsæk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 26. okt. 2016

Tag med denne bog på en julerejse i genbrugets muligheder, og du vil blive inspireret til boligindretning og DIY juleprojekter. Til kreative sjæle som elsker at genbruge.

Falby Design, som står bag bogen, er en familievirksomhed der designer og producerer bolig- og livsstilsprodukter. Familien deler ud af tips og ideer til julepynt, boligdekoration og ideer til hjemmelavede og personlige gaver, alt lavet af genbrug og naturmaterialer. Bagerst i bogen er der anvisninger på, hvordan man laver de ting, der er vist i bogen.

Inspirerende julebog med mange farvefotos af smuk natur og indretning i den skandinaviske stil. Hæklet lampe af cykelslanger, stjerner i sælskin og kræmmerhus af stofsæk er nogle af Falbys bud på hvordan man kan skabe en hyggelig og smuk jul i genbrugets tegn. De mange DIY projekter gør bogen til lidt mere end en billed/bladre-bog. Sproget er lettilgængeligt og uhøjtideligt.

Der er ingen tvivl om at genbrug er hot, hvilket også ses på de mange udgivelser som fx Kreative redesign af dine loppefundJulehjem med loppefundVild med genbrugFlot genbrug, Julehjem med loppefund - når du elsker genbrug, minder og traditioner, Vild med genbrug og Flot genbrugDer er ingen tvivl om at genbrug er hot, hvilket også ses på de mange udgivelser som fx Kreative redesign af dine loppefund, - når du elsker genbrug, minder og traditioner, Vild med genbrug og Flot genbrugDer er ingen tvivl om at genbrug er hot, hvilket også ses på de mange udgivelser som fx Kreative redesign af dine loppefund, Julehjem med loppefund - når du elsker genbrug, minder og traditioner, og Flot genbrugDer er ingen tvivl om at genbrug er hot, hvilket også ses på de mange udgivelser som fx Kreative redesign af dine loppefund, Julehjem med loppefund - når du elsker genbrug, minder og traditioner, Vild med genbrug og .