Bøger / faglitteratur

Nu : det vigtigste øjeblik i dit liv!


Beskrivelse


Om behandling af forskellige psykologiske symptomer, herunder stress, angst, depression, tvangstanker og -handlinger ved udvikling af evnen til at være til stede i nuet. Med inddragelse af egen livshistorie samt patientcases.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2019

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 12. nov. 2019

Ved at leve i nuet får du det bedre med dig selv. Bogen henvender sig til alle, unge som gamle, der ønsker at udvikle og forbedre deres livskvalitet.

Erik Østerkjær arbejder indenfor tre områder. Dels som forfatter og foredragsholder, dels som behandler, psykoterapeut og hypnotisør samt som mentaltræner for sportsfolk og sportsklubber. Hans omdrejningspunkt i behandlingen af fx stress, tvangstanker, depression osv. tager udgangspunkt i evnen til at være til stede i nuet. Hvad enten det er tanker om fortiden eller fremtiden som hæmmer dig, skal du lære at lade det ligge og i stedet fokusere på, hvad der er godt for dig lige nu og hvilke handlinger der vil gavne din præstation, depression osv. I bogen inddrager forfatteren sin egen livshistorie samt cases fra forskellige patienter. Han kommer der ud over med konkrete eksempler på, hvordan læseren kan øve sig i at være tilstede i nuet.

En interessant bog om et emne som er relevant for alle. Casene i bogen sætter virkelig tingene i perspektiv og viser hvordan tanker om fortiden og/eller fremtiden kan spænde ben for ens ønsker for hvad der skal ske lige nu og her i ens liv.

Nyd nuetLev mere tænk mindre beskæftiger sig også med at leve i nu'et og Lev mere tænk mindre om tankens magtNyd nuet beskæftiger sig også med at leve i nu'et og om tankens magt.