Bøger / skønlitteratur / roman

Nygift!


Beskrivelse


Emma er nygift, bor langt fra gamle venner og er midt i et jobskifte. Dertil kommer en rædselsfuld svigermor, familiens forventninger om en hurtig graviditet, svigtende opmærksomhed fra manden og MÅSKE - en lille ny forelskelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lene Kristiansen

2007

Selvformidlende chicklitt-trivi for yngre tilhængere af genren.

I 2006 udkom Zoë Barnes' 8. bog Be my baby, som den første på dansk. If. lektørudtalelsen med lidt mere gods end i denne 6. fra 2003. En letløbende trivi med mange klicheer om kvinder, mænd, specielt i fasen fra singleliv til ægteskab som her, der får bogen til at virke gammeldags og væsentlig ældre end de 4 år. Emma har været kæreste med Joe i 7 år. De har været weekendkærester, men nu er Emma er flyttet til Joes by og ind i hans lejlighed. Efter få intense ægteskabelige måneder begynder deres forventninger til fremtiden at komme på kollisionskurs, karriere, kvinde/manderoller, en belastende svigermor a la fru Hyacint mv., med Joe som tilhænger af den helt traditionelle fordeling af rollerne og Emma som, uden at være særlig progressiv, gerne vil have et ord at skulle have sagt om sin egen fremtid. Dertil en række matchende bipersoner af venner, veninder, ex'er, kollegaer, chefer, måske med forskellige seksuelle præferencer, men klart tilhængere af de basale kernefamilieværdier, lige bortset fra den bohemeagtige fyr med de gnistrende blå øjne, som belejligt dukker op. Kærligheden skal stå sin prøve!.

Absolut i den lette ende af den traditionelle chicklitt, men med genrens selvudleverende humor.

Chicklitt-trivi med et meget traditionelt familiemæssigt og kønspolitisk fundament, skrevet med genrens lette humor. Flot og klart signalerende postkasserødt omslag med skøn og dresset brud.


litteratursiden.dk

d. 16. juli 2007

af

af

Dorrit Lauritsen

d. 16. juli 2007

Hjælp! Måske er det ikke så rosenrødt og romantisk at være nygift alligevel? Godt nyt til - især kvindelige - hængekøjelæsere her i sommerferien. "Jeg havde ingen anelse om, at det ville være sådan at...