Bøger / skønlitteratur / roman

Nynne 4 : alt skal væk


Beskrivelse


Nynne er blevet 45, men slås stadig med pinligheder, bekendelser og livet! Det halve af Polen bor i hendes kælder, der er stadig ikke ryddet op i Husums ting, og exkæresten Thomas er i gang med at slette ex'et.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2010

af

af

Lene Kristiansen

d. 24. mar. 2010

Mange kvinder mellem 20 og 60 har fulgt Nynne i tykt og tyndt gennem 3 bøger, og for de, der stadig nyder hendes selskab - dem er der stadig en del af - er her en 4. i serien. Helt på linie med de tidligere er der til et par timers god underholdning i sofahjørnet.

Nynne er stadig Nynne - helt ind til benet, med en en alder der siger 45. Som tidligere bliver fordommene luftet og der skydes med skarpt - mest mod Nynne selv, som i en mere moden version stadig ramler rundt og får blå mærker mens hun skarpt kommenterer aktuelle begivenheder og laver lister. Men hun er også blevet mere tyndhudet og følsom. Resterne af Husums ting står stadig og samler støv i kældren, nu på 3. år, exkæresten Thomas bliver pludselig uden ex'et, det, hun troede var overgangsalder var en fejlmelding, og ud af det blå dukker en biologisk far. Nynnes dagbog stækker sig over knapt 1 år, og denne gang er Rasmus Meislers fine collager med som intro til hver måned. Nye afsnit er føjet til dem, der allerede har kunnet læses i Politiken.

Njor og Stockmanns bøger er i samme klasse, og de fire forfattere må siges at være det bedste, når det gælder dansk chick lit.

4. bog i Thorsens og Linds serie om Nynne og stadig et godt navlebeskuende bekendtskab. Doseringen af pinligheder og bekendelser er tilpas, og de, der bekender sig til Nynnes overvejelser om livets fortrædeligheder (selvforskyldte eller ikke,) vil ikke blive skuffede.


litteratursiden.dk

d. 10. maj 2010

af

af

Merete Trap

d. 10. maj 2010

Nynne er tilbage igen. Denne gang fyrre, fed og færdig? Nej, ikke helt – men i hvert fald fyrre, lettere overvægtig og stadig først lige begyndt. Nynne har efterhånden rundet de fyrre, men synes stad...


Berlingske tidende

d. 7. maj 2010

af

af

Sarah Skarum

d. 7. maj 2010


Weekendavisen

d. 23. apr. 2010

af

af

Ann Mariager

d. 23. apr. 2010