Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Obama


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 9. maj 2017

"Ja vi kan", sagde Barack Obama, da han blev valgt til præsident for USA i 2008. Læs om og se fotos af Obama i bogen, hvor du får noget at vide om præsidentens barndom, hans opvækst, familie og om livet som præsident. Han og familien boede i Det Hvide Hus i 8 år. For alle fra 2. klasse/8 år.

Omslaget viser præsident Obama på kontoret i Det Hvide Hus. Bogen er inddelt i små kapitler, der i billeder og tekst fortæller om USA's første sorte præsident. Først kan du læse om præsidentens indsættelse, og i historiske faktabokse får man bl.a. viden om afrikanere, der kom til Amerika som slaver. Du kan læse om Obamas opvækst på Hawaii og i Asien, hans liv som barn og ung hvor han elskede at spille basketball. Du kan også få viden om Obamas politik og ideer, hvor han forsøgte at hjælpe de svage i USA. Desuden er der et afsnit om hans familie. Til sidst et foto af præsident Donald Trump. Bagerst er et opslag om Obamas alder, vægt, hobby og musikidoler.

Bogen hører til forlagets serie "Jeg læser. Dig og din verden" og er en letlæst fagbog (lix 17) med mange understøttende fotos af Obama og hans familie. Teksten står med stor skrift, og flere steder er farvede faktabokse. Bogen har hårdt omslag.

Der er ingen andre bøger for samme aldersgruppe om Barack ObamaUSA's historie. er for unge fra 14 år. Der er afsnit om Obama i USA's historie, De store Fagbøger", som er for alle fra 11 årDer er ingen andre bøger for samme aldersgruppe om Barack Obama. Barack Obama er for unge fra 14 år. Der er afsnit om Obama i , De store Fagbøger", som er for alle fra 11 år.