Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Odin får nok


Beskrivelse


Odin er vred. De andre guder slås hele tiden. Odin må stoppe det. Han går ud i verden for at finde en løsning. Han når frem til jætterne, som vil dræbe alle guderne. Kan Odin nå at redde dem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. aug. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. aug. 2020

Odin er vred. De andre guder slås hele tiden og Odin må stoppe det. Han går ud i verden for at finde en løsning. Han når frem til Udgård. Her lever jætterne. De hader guderne og vil dræbe dem alle. Kan Odin nå at redde dem? For 7-9-årige.

Denne letlæste bog om de nordiske guder fortæller myten om, hvordan Odin mistede sit øje. Lix-tallet er 10 og teksten er sat i korte afsnit med mange lydrette og lydnære ord samt enkle sætninger. Til bogen kan der frit hentes læseforståelsesopgaver til brug i indskolingen.

Det er en flot fortalt og spændende historie med nogle flotte tegninger til.

Hvis man er begejstret for bøger som denne med spændende fortællinger om de nordiske guder, vil man også være glad for serien "Dingo. Nordiske guder". Det kunne eksempelvis være titlen Iduns æblerOdin og Tor. Man kunne også give sig i kast med fagbogen Odin og TorHvis man er begejstret for bøger som denne med spændende fortællinger om de nordiske guder, vil man også være glad for serien "Dingo. Nordiske guder". Det kunne eksempelvis være titlen Iduns æbler. Man kunne også give sig i kast med fagbogen .