Bøger / skønlitteratur / roman

Øjne i mørket


Beskrivelse


Krimi. En velanset læge findes myrdet i London. Snart myrdes også en kendt tv-vært. Kriminalkommissær Erika Foster er på sagen, hvad har ofrene til fælles udover at det er enlige mænd, og hvad har de gjort?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Merete Trap

d. 1. juni 2018

Hvad er lighedstrækkene mellem en velanset læge og en kontroversiel studievært? Ud over at de begge er blevet bestialsk myrdet, efter samme metode? Dette skal kriminalkommissær Erika Foster finde ud af. For et bredt publikum af læsere af gode, engelske krimier.

En læge findes myrdet i sin seng, med en plasticpose over hovedet. Kort tid efter finder et lignende mord sted. Kriminalkommissær Erika Foster sættes på sagen. Ofrenes eneste fællestræk, er at de er enlige mænd, så hvorfor har morderen udvalgt dem? Som sagen skrider frem, står det tydeligt for Erika, at der er tale om noget så sjældent som en kvindelig seriemorder. Men kan hun overbevise sine kolleger og overordnede herom, før morderen slår til igen? Synsvinklerne skifter imellem Erika Foster og morderen. 2. del af krimiserien om kriminalkommissær Erika Foster og hendes team, hvor 1. del er Pigen i isen.

Dette er en spændende og velskrevet krimi, som er svær at lægge fra sig. Plottet er godt skruet sammen, den kvindelige hovedperson er en rigtig antihelt, og spændingskurven opbygges roligt. Undervejs får læseren også indblik i hovedpersonens privatliv. En hyggekrimi i den bedre ende.

Kan sammenlignes med engelske krimier af fx Peter Robinson, men har også mange lighedstræk med de populære femikrimier som fx Camilla Läckbergs serie om Erica Falck.


litteratursiden.dk

d. 28. juni 2018

af

af

Rikke Bødker

d. 28. juni 2018

Intens krimi med Erika Foster, som denne gang jagter en grusom seriemorder. En mand findes mishandlet og kvalt i sin seng med en plasticpose over hovedet. Erika Foster står for opklaringen og bliver ...