Bøger / faglitteratur til børn

Ørn


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2016

af

af

Stine Bille

d. 29. juli 2016

Nogle ørne vejer lige så meget som fire katte. De er fantastiske til at flyve og dygtige til luft akrobatik. For 8-10-årige.

På ti opslag kan du læse om ørne. Hvert opslag har flere store billeder med korte sætninger. Du kan se og læse om, hvordan de fx fanger deres byttedyr. Ørnen har et fantastisk syn, og kan få øje på en fisk lang nede i vandet, eller opdage en kanin gemt i græsset. Afslutningsvis fortælles om nogle af de mere ekstreme fakta om ørne. Forrest har bogen indholdsfortegnelse og bagest er der stikordsregister. Bogen er en del af serien "Store dyr", og der er opgaver til bogen på forlagets hjemmeside.

Ørnen er et spændende dyr, hvilket denne bog får vist via de mange fascinerende billeder og korte fakta oplysninger. Teksten er på lix 14, og sat i korte afsnit på 1-2 sætninger.

I samme serie findes flere forskellige titler fx GorillaØrne. Til lidt ældre børn findes Ørne fra serien "Fantastiske dyr"I samme serie findes flere forskellige titler fx Gorilla. Til lidt ældre børn findes fra serien "Fantastiske dyr".