Bøger / faglitteratur til børn

Ørne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 13. okt. 2017

Vidste du, at verdens største ørn har et vingefang på op til 3 meter? Eller at en ørn kan blive 70 år gammel? Og vidste du, at der rent faktisk lever ørne i Danmark? Læs meget mere og bliv klogere på dette fantastiske rovdyr i denne bog. For 6-8-årige.

"Ørne" er en del af serien "Min første bog" som er letlæste faktabøger. Bogen har lettal 15. Der er 7 kapitler. Hvert kapitel fylder 2 sider. Der lægges ud med en indholdsfortegnelse, så 2 kapitler om ørnenes kendetegn, samt ørnen som rovfugl. Herefter 3 kapitler, hvor kan man læse om kongeørn, havørn og den største ørn i verden . Til sidst et kapitel om ørnereservatet i Danmark inden der sluttes af med "Læs mere og stikord". Kapitlerne har overskrift, faktabokse, farvefotos og teksten er sat med store typer og med bindestreg i sammensatte ord. Der findes opgaver på www.minførstebog.dk.

En meget flot og indbydende faktabog som har alle fagbogens dele præsenteret. Billederne er flotte og spændende og indholdet er enkelt, men rummer spændende viden om ørne. En rigtig fin letlæst fagbog til den allerførste faglige læsning eller frilæsning.

Der dykkes længere ned i selve ørnenes liv, i bogen ØrnØrne som har lix 14, fra serien "Store dyr". Til 11-13-årige findes e fra serien "Fantastiske dyr"Der dykkes længere ned i selve ørnenes liv, i bogen Ørn som har lix 14, fra serien "Store dyr". Til 11-13-årige findes fra serien "Fantastiske dyr".