Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ørneklippens hemmelighed


Beskrivelse


Bonnie og hendes papbror Charles er løbet hjemmefra. Men i den by hvor deres mormor bor, sker der mystiske og uhyggelige ting.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 29. jan. 2019

Bonnie og Charles er løbet hjemmefra og gemmer sig hos Bonnies mormor i den lille by Skyggevig. Men byen gemmer på en uhyggelig hemmelighed, og børnene er i fare så længe de bliver der. For 10-12-årige, der kan lide uhyggelige detektiv-fortællinger.

Her møder vi børnene Bonnie og Charles som har besluttet sig for at stikke af hjemmefra. Men da de ankommer til Bonnies mormor, opdager de hurtigt, at der er noget helt galt i Skyggevig, hvor børn forsvinder og der går sære historier om en Hovedløs Hævner. Bogen er i stift bind og forsiden med mormorens gamle herresæde, og de mystiske fyrtårn i fokus, er lavet af Niklas Lindblad.

Det er en fin krimi, som til tider også bliver lidt uhyggelig, og som derfor vil egne sig godt til dem, der normalt kan lide forfatteren. Hun har tidligere stået bag uhyggelige serier som "Zombiefeber" og "Glasbørnene". Denne historie er dog helt enkeltstående og kan læses uden at kende til de andre.

Udover Kristina Ohlssons egen ZombiefeberDet (d)øde hus på EgevejSpøgelsesskibet Vallona kan også Det (d)øde hus på Egevej og den gode Spøgelsesskibet Vallona anbefales til dem, der kan lide uhyggelige krimierUdover Kristina Ohlssons egen Zombiefeber kan også og den gode Spøgelsesskibet Vallona anbefales til dem, der kan lide uhyggelige krimierUdover Kristina Ohlssons egen Zombiefeber kan også Det (d)øde hus på Egevej og den gode anbefales til dem, der kan lide uhyggelige krimier.