Bøger / faglitteratur til børn

OL


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. mar. 2020

I anledning af at det i år 2020 igen er tid til at afholde Olympiske Lege, udkommer denne fagbog om emnet for børn mellem 8 og 10 år. Bogen kan læses af interesse eller anvendes ved emneopgaver og faglige læsekurser i grundskolen.

Over 14 opslag af 2 sider fortælles om OL's historie samt om nogle af de mange store danske præstationer gennem tiderne. Teksten er sat i korte, overskuelige afsnit og suppleres med billeder fra OL gennem tiderne samt forskellige faktabokse. Bagerst i bogen er der en oversigt over, hvor det moderne OL har været afholdt fra den første gang i Athen 1896 og frem til nu. Til bogen kan der frit hentes elevopgaver til undervisningsbrug. Bogen har et lix på 21 og er en del af serien "Fakta. Maxi".

Det er en god bog om OL med mange interessante fakta og med mange store danske præstationer.

Vil du læse mere om De Olympiske Lege, kan du læse videre i titler som De olympiske legeDe Olympiske LegeOL, De Olympiske Lege og OLVil du læse mere om , kan du læse videre i titler som De olympiske lege, og OLVil du læse mere om De Olympiske Lege, kan du læse videre i titler som De olympiske lege, De Olympiske Lege og .


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 4 (2020)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 73, nr. 4 (2020)