Bøger / skønlitteratur til børn

Olafs forunderlige eventyr : tre dejlige historier : Olafs skønne sommerdag, Olafs nye rensdyrven, Olaf og troldebørnene


Beskrivelse


Billedbog. Tre historier om Olaf: Sommeren kommer til Arendal, og Olaf kan ikke vente med at tilbringe dagen udendørs med sine venner, Anna og Kristoffer skal passe troldebørnene, mens deres forældre er til magikongres og Olaf hjælper prinsesserne Anna og Elsa med at plukke blomster til aftenens bal, da ham pludselig ser et lille rensdyr, der er kommet galt afsted.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 2. maj 2016

Hvis du er vild med Olaf kan du lære mere om ham i denne bog om den søde og troskyldige snemand fra animationsfilmen Frost. Bogen egner sig til gennembladring og oplæsning for de 4-7-årige.

Tre historier baseret på universet fra Disneys tegnefilm Frost. I "Olafs skønne sommerdag" kommer sommeren til Arendal og Olaf kan ikke vente med at tilbringe dagen udendørs med sine venner. I "Olafs nye rensdyrven" har Anna og Elsa travlt med at forberede bal på slottet og tager sammen med Olaf ud for at plukke krokus til borddekorationerne. I bjergene møder de et lille rensdyr, der har brug for hjælp. I "Olaf og troldebørnene" skal Anna og Kristoffer passe troldebørnene, mens deres forældre er til magikongres. Heldigvis er Olaf klar til at hjælpe, for troldebørnene viser sig at være svære at holde styr på! Papbogens forside er udstanset og viser et billede af Olaf, omkranset af glitrende stjerner. Bogens farveillustrationer ligger sig tæt op af animationerne fra filmen.

Bogens farverige og sødmefulde illustrationer er som vi kender dem fra Disney-universet og vil vække genklang hos de små filmfans. Historierne er søde og godt fortalt, omend en smule overfladiske.

Billedbogsadaptationen af den oprindelige film kan findes i FrostAnna, den eventyrlystne prinsesseOlafs sommerdag. Flere historier fra universet kan fx findes i Anna, den eventyrlystne prinsesse og Olafs sommerdag, den sidste gengivet som en del af denne bogBilledbogsadaptationen af den oprindelige film kan findes i Frost. Flere historier fra universet kan fx findes i og Olafs sommerdag, den sidste gengivet som en del af denne bogBilledbogsadaptationen af den oprindelige film kan findes i Frost. Flere historier fra universet kan fx findes i Anna, den eventyrlystne prinsesse og , den sidste gengivet som en del af denne bog.Informationer og udgaver