Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Olga is mean (engelsk)


Beskrivelse


Olga er på weekend hos far, men Finn, hendes nye halvbror, hyler, og far har al opmærksomhed hos ham. Olga bliver jaloux og vil derfor gøre far bange. Hun render hjemmefra. Far opdager, at Olga er forsvundet. Han ringer heldigvis på mobilen og finder Olga, der er faret vild.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2014

af

af

Kirsten Thorning Thagaard

d. 5. nov. 2014

Olga er på besøg hos far, men han har slet ikke tid til at tage sig af hende, fordi han skal trøste hendes halvbror, Finn. En letlæst bog på engelsk, som kan læses, når man har lært engelsk i ca. to år.

Olgas forældre er skilt. Hendes far bor sammen med Ulla nu. De har fået en lille dreng, Finn. Han græder meget, så Olga kan ikke sove. Far har slet ikke tid til at trøste Olga. For at forskrække far, beslutter Olga at gå sin vej midt om natten. Bogen er delt i mange kapitler med afsnit. Bogstaverne er store, og der er mange illustrationer. Forfatteren har også skrevet "Ofelia-bøgerne".

En god og spændende bog på engelsk. Mange har halvsøskende, som de måske ikke altid elsker! Der er mange illustrationer i farver. De er gode til at fortælle historien, så det bliver lettere at forstå den engelske tekst, selvom der ikke er gloser.

Olga finds Finn handler også om, at Olga er jaloux på sin halvbror, Finn.