Bøger / faglitteratur / erindringer

Om drømme


Beskrivelse


En samling af uddrag fra eventyreren Troels Kløvedals (f. 1943) tidligere rejse- og erindringsudgivelser, der kredser om emnet drømme. Både om at drømme, mens man sover, om at forfølge sine drømme og om at skelne mellem drøm og virkelighed.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2018

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 21. nov. 2018

Udvalg af forfatteren og eventyreren Troels Kløvedals tekster om drømme. Til interesserede i Troels Kløvedal og tanker omkring drømme.

Gyldendal har lavet en ny serie "Gyldendal kolibri" hvor store forfattere skriver om stærke emner. I denne bog er der samlet et udvalg af forfatteren og eventyreren Troels Kløvedals tekster om drømme. Teksterne er taget fra et bredt udvalg af Kløvedals bøger, både de ældre og den sidste nye Alle mine morgener på jorden. Teksterne om drømme handler både om drømme, at man drømmer, mens man sover, og om at forfølge sine drømme og om at skelne mellem drøm og virkelighedAlle mine morgener på jorden. Bind 2.

Rigtig fine tekster, der om nogen viser essensen af Troels Kløvedals rejser og tanker.

Hvis man synes formatet er interessant bør man også læse de andre i serien som fx Om pengeOm ægteskab og Om ægteskabHvis man synes formatet er interessant bør man også læse de andre i serien som fx Om penge og .


litteratursiden.dk

d. 7. jan. 2019

af

af

Per Eilif Månson

d. 7. jan. 2019

Udvalget fra Kløvedals mange bøger, der kredser om at realisere sine drømme, kan fungere som en lille introduktion og appetitvækker til forfatterskabet. Denne lille sag starter med, da Kløvedals først...