Bøger / faglitteratur

Om lederskab : de ti vigtigste Harvard business review-artikler


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 29. mar. 2017

Artikelsamlinger med udvalgte artikler fra det estimerede tidsskrift for ledere "Harvard Business Review". Emnerne er "lederskab" og "strategi". Bidragydere er fx John. P. Kotter, Daniel Goleman og Michael. E. Porter. For ledere og andre som interesserer sig for lederskab. Til opgaver på videregående uddannelser.

To samlinger af artikler. Begge med undertitlen: "De 10 vigtigste Harvard Business Review-artikler". I første bog er samlet 10 udvalgte artikler om "Lederskab". Her skriver Peter F. Druckker under overskriften: "Den effektive leder", Robert Goffee og Gareth Joneth spørger: "Hvorfor skulle nogen lade sig lede af dig? og Jim Collins skriver om: "Niveau 5-lederskab". Anden bog samler på samme måde 10 artikler om "Strategi". Her spørger Michael E. Porter: "Hvad er strategi?", W. Chan Kim og Reneé Mauborgne skriver om "Blue Ocean Strategy", Orit Gadiesh og James L. Gilbert opfordrer: "Omsæt strategien fra lederkontoret til frontlinjeaktiviteter". Samlingerne starter begge med en fyldig introduktion til det emne de følgende 10 artikler dækker. En anden bog fra samme serie er Om selvledelse.

Interessante bøger om lederskab og strategi med bud fra amerikanske topforskere indenfor lederskab.

En samling om lederskab fra en af den førende stemmer indenfor ledelse i Danmark er fx Hildebrandt om ledelseHemmeligheden bag Harvard. Om Harvards lederuddannelse Hemmeligheden bag HarvardEn samling om lederskab fra en af den førende stemmer indenfor ledelse i Danmark er fx Hildebrandt om ledelse. Om Harvards lederuddannelse .


Jyllands-posten

d. 29. apr. 2017

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 29. apr. 2017


Danske kommuner

Årg. 48, nr. 30 (2017)

af

af

Jesper Hjort

Årg. 48, nr. 30 (2017)