Bøger / faglitteratur / erindringer

Om mørke og om lys : hvad jeg lærte, da min datter tog sit eget liv


Beskrivelse


Hanne Frøyrs personlige beretning om sorgarbejde og om at miste sin datter, som begik selvmord. Om datterens liv og personlighed, kærlighed, glæde og sorg, og om hvordan clairvoyance og en spirituel rejse til Indien hjalp hende igennem sorgen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 23. dec. 2016

En moders personlige beretning om sorgarbejde og om at miste sin datter, som har begået selvmord. For læsere som har oplevet lignende tragedier eller som er pårørende.

Hanne Frøyrs datter, som hun i bogen kalder for T, begik selvmord og Hanne reflekterer over tragedien og sorgprocessen. Hun fortæller om T's liv og personlighed, kærlighed, glæde og sorg, og om hvordan clairvoyance og en spirituel rejse til Indien hjalp hende igennem sorgen. Bogen har i starten af kapitlerne bl.a. små uddrag fra præstens tale ved datterens bisættelse og kendte citater.

En følsom og indsigtsfuld bog om et svært og smertefuldt emne.

En lignende bog, set fra en fars synsvinkel er forfatteren Bertill Nordahls Sebastians bog fra 2013. Den handler om forfatterens søn, der begik selvmord som 32-årig. Det er en personlig beretning om en fars følelser omkring sønnens selvmord og sorgarbejdet.