Bøger / faglitteratur

Om selvledelse : de ti vigtigste Harvard business review-artikler


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2017

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 29. mar. 2017

To samlinger af artikler fra "Havard Business Review" om henholdsvis medarbejderledelse og selvledelse. For interesserede karrieremennesker især dem, der er under uddannelse.

Siden 1922 har "Havard Business Review" (HBR) udgivet artikler af verdens førende managementteoretikere. Nu samler tidsskriftet nogle af de bedste i en række udgivelser med undertitlen "De ti vigtigste Havard Business Review-artikler." Ledelse af mennesker, er en disciplin, der kræver mere end bare viden. Det kræver, at lederen er i besiddelse af nogle egenskaber, som rækker ud over det rent redskabsmæssige, og det er det, der er i centrum i de artikler, der er udvalgt i disse to samlinger, som Gyldendal Business har valgt at udgive på dansk. Forfatterne er bl.a. kendte lederguruer som Goleman, Herzberg og Kotter. Alle artiklerne er veloplagte og velskrevne. Praksis for noter og registre følger de enkelte artikler.

De seneste 30 års bedste artikler om selv- og medarbejderledelse præsenteret i to bøger. Bøgerne er interessant, og professionelt giver bøgerne også mulighed for at få lidt styr på de væsentligste landvindinger på områderne. Samlingerne kan bruges enten til selvstudium for ledere på diplom- og masterniveau eller som baggrundslæsning for alle med interesse i karriereudvikling. Artiklerne er letlæste og væsentlige, så samlet giver den en fin introduktion til nyere personaleledelse.

Henvender sig til læsere af fx Danish journal of management & business.


Jyllands-posten

d. 6. maj 2017

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 6. maj 2017


Teknik & miljø

2017, nr. 9

af

af

Lars Christenen

2017, nr. 9