Bøger / skønlitteratur / digte

Om storby


Beskrivelse


Udvalg af Søren Ulrik Thomsens digte og essays om storbyen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2018

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 21. nov. 2018

Udvalg af Søren Ulrik Thomsens tekster om storbyen. Til interesserede i tekster om storbyen.

Gyldendal har lavet en ny serie "Gyldendal kolibri" hvor store forfattere skriver om stærke emner. I denne bog, har man udvalgt tekster fra digteren Søren Ulrik Thomsens forfatterskab om storbyen. Teksterne i bogen er bredt repræsenteret fra Thomsen forfatterskab og indeholder både tekster fra ældre samlinger som City slangRystet spejl og fra nyere som Rystet spejl. Teksterne kredser om hvad en storby er, hvad den indeholder, og om hvordan det er at færdes i storbyenGyldendal har lavet en ny serie "Gyldendal kolibri" hvor store forfattere skriver om stærke emner. I denne bog, har man udvalgt tekster fra digteren Søren Ulrik Thomsens forfatterskab om storbyen. Teksterne i bogen er bredt repræsenteret fra Thomsen forfatterskab og indeholder både tekster fra ældre samlinger som City slang og fra nyere som . Teksterne kredser om hvad en storby er, hvad den indeholder, og om hvordan det er at færdes i storbyen.

Bog er en fin lille samling, der tematisk viser et udsnit af Søren Ulrik Thomsens forfatterskab. Teksterne er gode og lette at læse.

Hvis man synes formatet er interessant bør man også læse de andre i serien som fx Om pengeOm ægteskabKongens KøbenhavnKoordinater og Om ægteskab. Af andre digte om storbyen findes Kongens København og KoordinaterHvis man synes formatet er interessant bør man også læse de andre i serien som fx Om penge og . Af andre digte om storbyen findes Kongens København og KoordinaterHvis man synes formatet er interessant bør man også læse de andre i serien som fx Om penge og Om ægteskab. Af andre digte om storbyen findes og KoordinaterHvis man synes formatet er interessant bør man også læse de andre i serien som fx Om penge og Om ægteskab. Af andre digte om storbyen findes Kongens København og .


litteratursiden.dk

d. 28. dec. 2018

af

af

Mai Villadsen Ruby

d. 28. dec. 2018

Om storby giver stof til eftertanke. En lille, men kontant, drømmende og meget elegant bog med et udvalg af Søren Ulrik Thomsens digte og essays om storbyen. Søren Ulrik Thomsens poetisk dansende og e...