Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Omars verden - hemmelig super-spion


Beskrivelse


Omar og hans venner må komme på gode idéer til at skaffe en masse penge, da den lokale moske er i fare for at lukke. For 7-12-årige. Sjov hverdagshistorie set fra en muslimsk families vinkel.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2021

af

af

Martin W. Hansen

d. 3. dec. 2021

Omar og hans venner må komme på gode idéer til at skaffe en masse penge, da den lokale moske er i fare for at lukke. Højtlæsning for 7-9-årige og selvlæsning for 10-12-årige. Sjov hverdagshistorie set fra en muslimsk families vinkel.

Dette er 2. bind i serien "Omars verden" om Omar og hans familie og venner. Denne gang forsøger de at skaffe penge til den lokale moske, som skal have skiftet taget eller lukke. Men det er ikke uden problemer at skaffe en masse penge, når man bare er tre små drenge, og man har den sureste storesøster i verden. Bogen er i stift bind og endnu en gang illustreret af Nasaya Mafardik.

Jeg er helt vild med Omar. Han har en fantastisk måde at se verden på og håndtere de problemer, den sender efter ham og hans familie. Dette er på alle måder en virkelig god opfølgning på det første bind i serien Omars verden - kolossal ballademagnet.

For dem der kan lide Tom Gates - min geniale verdenWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbog og Wimpy Kid : Ikke en dagbogFor dem der kan lide Tom Gates - min geniale verden og Wimpy Kid : Ikke en dagbog.


Kristeligt dagblad

d. 28. aug. 2023

af

af

Damián Arguimbau

d. 28. aug. 2023