Bøger / skønlitteratur / roman

Onde spil


Beskrivelse


Krimi. Kommissær Kim Stone skal sammen med sit team opklare mordet på en voldtægtsforbryder. Mordet fører dem til den karismatiske og manipulerende psykiater Alexandra Thorne. Det går hurtigt op for Stone, at noget er helt galt med psykiateren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 4. dec. 2018

Forrygende og uhyggelig krimi om kommissær Kim Stone og hendes team, som denne gang skal fange en dødsensfarlig sociopat. For læsere af kriminalromaner.

Stone skal opklare et brutalt mord på en voldtægtsforbryder og det fører hende til den karismatiske, manipulerende og smukke psykiater Alexandra Thorne. Det går hurtigt op for Stone, at der er tale om en livsfarlig sociopat som eksperimenterer med sårbare mennesker. Men det går for alvor galt for Stone, da Thorne udser sig Stone som sit næste eksperiment. Imens må Stone opklare et grimt tilfælde af pædofili, og må spørge sig selv, hvem hun kan stole på. Anden bog i krimiserien om kommissær Kim Stone, hvor første del er Tavse skrig.

En virkelig velskrevet og godt sammenskruet krimi. En god personkarakteristik med dybde og et godt plot, sikrer underholdningen og fastholder læseren til sidste side.

Der er mange gode krimier på hylden, som kan anbefales til læsere af Kim Stone-serien, bl.a. Mari Jungstedts og Sara Blædels.