Bøger / skønlitteratur / roman

Ondskab


Beskrivelse


Krimi med ex-kriminalpsykolog og nuværende kriminalassistent Robert Hunter som deduktiv opdager. En bestialsk seriemorder efterlader gennem 25 år et uhyggeligt antal lig bag sig. Robert Hunter må i opklaringen atter følge en seriemorders blodige fodspor.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2014

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 5. nov. 2014

Skræmmende indblik i en psykopatisk seriemorders sind i Chris Carters sjette thriller med kriminalassistent Robert Hunter som opdager. Et sikkert gys for de mange som søger thrillers med seriemordere.

I sjette thriller har Chris Carter ladet sig direkte inspirerer af kriminalsager fra sit job som kriminalpsykolog, hvor han bl.a. afhørte virkelige seriemordere. Kriminalassistenten Robert Hunter, der også er ex-kriminalpsykolog, tror han er på vej til en velfortjent ferie på Hawaii. Men inden flyet letter er han endnu en gang inddraget i en bestialsk seriemoders forskruede verden. Et interessant twist er, at den formodede seriemorder er Robert Hunters gamle ven og studiekammerat. Siden de to sidst udfordrede hinandens heftige hjernevindinger er gået 25 år, hvor studiekammeraten har efterladt sig et mareridt af død bag sig, som i gru nemt lever op til enhver virkelig seriemorders vådeste drøm.

Det er bestemt ikke en thriller for sarte sjæle eller sarte maver. Men Chris Carter forstår som få andre i genren af bøger om en seriemorders kolde logik at balancere den ufattelig udpenslede ondskab med et medrivende plot, der gør thrilleren umulig at slippe, før sidste side er vendt.

Matcher fx Thomas Harris, Val McDermid, Ian Rankin og danske Jussi Adler-Olsen.


litteratursiden.dk

d. 13. nov. 2014

af

af

Arne Larsen

d. 13. nov. 2014

Serien om politimanden Robert Hunter fra LA hører så absolut til de mest gruopvækkende inden for genren. Men for folk med hang til blodige krimier fås det næppe meget bedre. Hermed bind seks. Et tilfæ...