Bøger / skønlitteratur / roman

Ondt blod


Beskrivelse


Krimi. Da Aida kommer hjem finder hun sin mor bevidstløs og uden hænder, og snart dukker endnu et offer op. Anklager Jana Berzelius arbejder med politiet på sagen, men da hendes fjende Danilo flygter fra politiet, får hun andet at tænke på.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 30. jan. 2017

Flere bestialske mord skræmmer indbyggerne i den svenske by Norrköping, og specielt ambulancefører Philip Engström er hårdt ramt, da han er første mand på stedet. For læsere af nordiske krimier.

Ambulancefører Philip Engström kører sig selv hårdt, og han må tage piller for at klare sig igennem de lange vagter. Pillerne gør ham dog døsig, og han falder i søvn under en udrykning, hvilket får fatale konsekvenser. I en lejlighed finder den unge Aida sin mor bundet, bevidstløs og uden hænder, mens Aidas lillesøster er låst inde på sit værelse. De første, der ankommer til lejligheden, er Philip og Sandra, og Philip begår igen en alvorlig fejl, der koster ofret livet. Politiet og anklager Jana Berzelius går ind i sagen, der hurtigt udvikler sig, og snart er de i hælene på en seriemorder. Samtidig er Janas fjende Danilo flygtet fra politiet, og da han dukker op i Janas lejlighed, kommer hun for alvor under pres - et pres der endnu en gang tvinger hende til at gøre brug af de specielle evner, som hun erhvervede sig som barn.

Linjen fra seriens to første bind; Mærket for livetHvide spor og Hvide spor holdes, og Jana dobbelthed som anklager og hensynsløs morder holder spændingen. Jeg håber bestemt, at der kommer flere bøger om Jana BerzeliusLinjen fra seriens to første bind; Mærket for livet og holdes, og Jana dobbelthed som anklager og hensynsløs morder holder spændingen. Jeg håber bestemt, at der kommer flere bøger om Jana Berzelius.

Seriens barske hovedperson leder tankerne hen på Lisbeth Salander fra Stieg Larssons bøger, men også Anne Holt har en barsk kvindefigur i krimierne med Hanne Willumsen.


litteratursiden.dk

d. 27. feb. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 27. feb. 2017

Voldsomt spændende. Tredje bind i serien om Jana Berzelius er en voldsom og hæsblæsende krimi om en morder, der har meget at hævne. ’Ondt blod’ er en forrygende krimi med anklager Jana Berzelius i hov...


Jyllands-posten

d. 26. mar. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. mar. 2017


Børsen

d. 24. feb. 2017

af

af

Line Rasmussen

d. 24. feb. 2017