Bøger / skønlitteratur / roman

Ondt vand : krimi


Beskrivelse


Krimi. Et uhyggeligt fund af to halvt skeletterede kvindelig på en østjysk mark kaster politikommissær Daniel Trokic og hans team ud i en makaber og mystisk sag, der snart bliver sat under tidspres, da endnu en kvinde forsvinder.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2012

af

af

Zenia Johnsen

d. 1. juni 2012

5. selvstændige del i populær dansk krimiserie, som allerede har en del trofaste fans. Forsiden er gusten og dragende med fokus på blodrødt vand.

To stærkt medtagne kvindelig findes i en kuffert gemt under en stendynge på en østjysk mark. Kombinationen af de alvorlige og mystiske omstændigheder i forbindelse med det grusomme fund, og at endnu en kvinde er forsvundet, sætter politikommissær Daniel Trokic og hans teams efterforskning under tidspres for at finde ud af, hvad ofrene har tilfælles. Velskrevet, begavet og indimellem makaber krimi, som jonglerer med både snedig symbolik, en god personskildring og ækle kryb, der tilsammen giver en velkomponeret, stemningsmættet og foruroligende krimioplevelse.

5. del i serien om den charmerende Daniel Trokic, som allerede er solgt til udgivelse i 5 lande. Wolf skriver politiromaner med et godt skvæt psykologisk suspense og en barskhed, som vi også kender fra skotske Ian Rankin.

Endnu en vellykket og halvbarsk krimi fra en fuldt ud fortjent populær dansk krimiforfatter.


Weekendavisen

d. 13. juli 2012

af

af

Katinka Bruhn

d. 13. juli 2012