Bøger / skønlitteratur / roman

One Fifth Avenue


Beskrivelse


I en mondæn ejendom i New York skifter en lejlighed beboere, og så kommer der ellers gang i sladder, intriger og partner-udskiftning. Sydstatspigen Lola er midtpunktet og det er ikke kedeligt!

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2009

af

af

Helle Winther Olsen

d. 21. apr. 2009

En skøn forside, et forfatternavn der henviser til Sex and the city samt en fængende bagsidetekst ligger lige til højrebenet og sikrer denne titel mod at samle støv på hylderne.

Den hypermondæne adresse rummer en række eksklusive og exorbitante lejligheder for rige og kyniske new yorkere, der er "noget" indenfor medie- og kunstverdenen, men som alligevel har deres at slås med. Som at omgås de rigtige personer. Da et nyt, stenrigt par fra finansverdenen flytter ind i den allerstørste lejlighed, brydes den overfladiske harmoni, der ellers har hersket, og intrigerne og sladderen får frit løb. Godt hjulpet på vej af den unge sydstatspige Lola med sin naive og morsomme livskynisme, som bare venter på at blive rigt gift. Læseren følger på skift de forskellige lejligheders beboere og får indblik i de mestendels genkendelige problemer, de har at slås med så som dødssyge ægteskabs- karriere- og pengeproblemer. Under overfladen forstås.

Forfatterens seneste 4 blondiner og Lipgloss junglen samt fx forfatteren Lauren Weisberger er i samme chick lit-vægtklasse.

Bogen har lige præcis en tilpas balance mellem på den ene side at stille læserens nysgerrighed efter at læse om de rige og smarte newyorkere og på den anden side at have øje for groteske intriger og lidt skæve personer. God underholdning for hele Sex and the city-segmentet.


litteratursiden.dk

d. 26. maj 2009

af

af

Inge Merete Olesen

d. 26. maj 2009

Candace Bushnells nyeste roman fortjener et publikum, som er større og bredere end den almindelige chick-lit læserskare Candace Bushnells ’One Fifth Avenue’ er en roman, som man kan fornøjes over, men...


Berlingske tidende

d. 22. maj 2009

af

af

Nanna Goul

d. 22. maj 2009


Jyllands-posten

d. 15. maj 2009

af

af

Katrine Winkel Holm

d. 15. maj 2009